Randwick Public School

Categories:

  • Education

Location:
Randwick, NSW

Client:
Department of Education

Share:

This project is a joint venture between the Department of Education and the local government authority and provides 10 new classrooms, special purpose rooms, refurbished staff amenities, increased play space including landscaped areas for passive play and outdoor learning with 2 new multi-purpose sport courts and a new handball play space. New classrooms are based on future-focused learning models with collaborative and flexible learning spaces.

There is also a strong emphasis on creating outdoor learning environments to provide students with a diverse range of teaching spaces, making the new school a fun and exciting place to be. Facilities at the school are shared with the community. Accessibility has also played a strong role in the design process with a new lift and walkways providing access to the first floors of the original school building and the Cottage.

Photography: Guy Wilkinson