Tanner Kibble Denton Architects

Goonoo Goonoo Station

Once a small country town in its own right, Goonoo Goonoo Station is adapted as a venue for accommodation and fine dining while providing facilities for expansive or intimate functions. The exceptional historic architecture of the farm buildings was carefully managed to preserve the unique atmosphere of the rustic setting while providing the services required in the 21st century. Special attention is paid to the patina of the original stone and timber construction when introducing new materials and finishes. Goonoo Goonoo Station includes adaptations of the original Homestead, Manager’s Office, Shearer’s Quarters as well as the Woolstore, now the award-winning Glasshouse Restaurant.

Photography: Brett Boardman

Awards

National Heritage Trust, Award for Adaptive Reuse
Australian Institute of Architects (AIA) NSW, Heritage Award for Adaptive Reuse, Commendation
Tanner Kibble Denton Architects
crossmenu