Glasshouse at GGS

Categories:

  • Hospitality

Location:
Goonoo Goonoo, NSW

Client:
Goonoo Goonoo Pastoral Pty Ltd

Share:

Glasshouse at Goonoo Goonoo Station provides a contemporary dining experience with expansive views of the picturesque hills surrounding the historic property, in Tamworth, regional NSW.

It sits boldly as a contemporary addition, reflecting its place, between two original agricultural structures. Eloquently drawing our attention to their significance. The interior design is strikingly modern, the materiality and tones echo those of its surroundings.

The planning and layout supports the dual functionality of the facility. The sensitive redevelopment of this privately owned property importantly returns public access to Goonoo Goonoo Station, its historical significance will be shared reconnecting it with the community.

The Glasshouse Restaurant was Awarded the Sir Arthur G. Stephenson Award and Blacket Prize by AIA NSW, 2017.